La Festa de Cap d’Any al Celler, un èxit

Imagen noticia
La jove rubinenca Sílvia Boix, una de les promeses del taekwondo
29 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Més de 3.500 persones visiten el Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera
3 de enero de 2018

La Festa de Cap d’Any al Celler, un èxit

Imagen noticia

Rubí ha començat el 2019 amb una festa de Cap d’any que ha tingut lloc al Celler entre les 0.30 i les 4.30 hores del primer dia de l’any. L’Ajuntament de Rubí ha recuperat aquest esdeveniment a la ciutat i dona resposta a la demanda ciutadana de celebrar el cap d’any en una festa oberta a tothom.

Segons el sistema de comptatge automatitzat d’assistents a l’interior de l’edifici, 3.100 persones han passat per l’antic Celler Cooperatiu durant la nit i, en els moments de màxima afluència, el Celler ha aplegat fins a 1.000 ciutadans, el màxim de la seva capacitat. El públic assistent ha estat molt variat, de totes les edats i en alguns moments s’han registrat cues per accedir a l’edifici.

La festa de Cap d’Any, que portava per títol Cap d’Any al Món, s’ha ambientat en diverses ciutats. A l’interior del Celler, DJ Rouge Soler ha guiat els assistents en un viatge per la música més actual i ballable, mentre que a l’exterior del recinte el públic ha gaudit d’un espai de foodtrucks amenitzat per un segon DJ. La festa s’ha completat amb un seguit de sorpreses que han permès als rubinencs i rubinenques donar la millor benvinguda a l’any 2019.

La celebració ha tingut lloc sense incidències sanitàries ni de seguretat. A més de responsables i tècnics de Cultura i Participació, han participat en l’organització de l’esdeveniment Protecció Civil, la Policia Local i ambulàncies i agents de vigilància privada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *