El Mag Rubisenc obre avui el seu campament del Castell als infants de la ciutat

Imagen noticia
La jove rubinenca Sílvia Boix, una de les promeses del taekwondo
29 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Més de 3.500 persones visiten el Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera
3 de enero de 2018

El Mag Rubisenc obre avui el seu campament del Castell als infants de la ciutat

Imagen noticia

El Mag Rubisenc obre aquest dimecres i fins divendres les portes del seu campament del Castell perquè els infants de la ciutat puguin lliurar-li les seves cartes. Els nens i nenes tindran ocasió de visitar l’emissari de Ses Majestats entre les 16.30 i les 20.30 hores.

Per garantir la màxima comoditat de les persones assistents, es lliuraran tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament. Aquests es donaran exclusivament als infants ─de 0 a 12 anys─ amb l’objectiu d’evitar pràctiques poc respectuoses amb la resta de gent i l’accés serà per rigorós ordre d’arribada. Els familiars i altres acompanyants podran accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entraran sols a conèixer el mag.

Els nens i nenes podran aprofitar la seva visita al campament per elaborar fanalets de Reis, destinats a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. Un cop més, els infants també trobaran als jardins del Castell un arbre dels desitjos on podran penjar les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig s’escolliran, per sorteig, els nens i nenes que pujaran a l’escenari durant l’arribada dels Reis la nit del 5 de gener.

Com és habitual, l’estada al Castell estarà amenitzada per l’espectacle del grup Xarop de Canya.

Amb l’objectiu d’apropar l’experiència d’aquesta visita a tots els infants de la ciutat, enguany es reservaran els primers dos passis d’aquest dimecres a nens i nenes amb diversitat funcional. El dia de cavalcada, també es facilitarà un espai per a aquests infants a l’Escardívol, per tal que puguin seguir l’arribada dels Reis d’Orient en les millors condicions possibles.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *