La Fira de Primavera, que serà a la tarda, acollirà una trobada d’il·lustradors

Imagen noticia
Obres per fer una nova àrea d’esbarjo a Sant Muç
29 de maig de 2018
Imagen noticia
Obert el termini per optar a les ajudes per pagar el lloguer
31 de maig de 2018

La Fira de Primavera, que serà a la tarda, acollirà una trobada d’il·lustradors

Imagen noticia

La Fira de Primavera arriba aquest dissabte amb aires renovats. La junta directiva de Sant Galderic, entitat que organitza l’activitat, ha treballat per donar-li un nou impuls a aquesta activitat, que enguany arriba a la 16a edició.

La principal novetat és que la fira obrirà durant la tarda, de 17 a 21 hores al carrer Maximí Fornés i l’entorn de la plaça del Doctor Guardiet. D’aquesta forma, els organitzadors pretenen guanyar visitants: “La tarda és més relaxada que el dissabte al matí, on la gent encara té coses per fer”, ha explicat Ariadna Benavides, presidenta de l’Associació Sant Galderic. La celebració de la fira coincidirà també amb diversos espectacles del ‘Teatre sense teatre’, un festival d’arts escèniques al carrer. Des de Sant Galderic s’han mostrat entusiasmats per aquesta coincidència que creuen que els pot beneficiar: “Estem encantats de compartir l’espai amb el festival de teatre, ens complementem”, afirma la presidenta de l’entitat.

A la 16a edició de la fira d’art de primavera, que compta amb un cartell elaborat per Miki Méndez, està previst que hi participin una vintena d’artistes que exposaran les seves pintures, escultures, gravats i tot tipus de material artístic. Pel que fa a la fira del trasto, que arriba a la 9a edició, hi haurà una dotzena de parades dedicades a aquesta temàtica. Els organitzadors estan molt satisfets, ja que l’any passat va baixar molt el nombre de paradistes del trasto.

Importants novetats
Entre les novetats més destacades de l’edició d’enguany hi ha la celebració de la primera Trobada d’il·lustradors, impulsada per Montse Marcet. A més de trobar les obres dels il·lustradors Max Saladrigas, Rabbit’s Hollow, Nataxa Ruzafa, Rosa Cervelló i Araceli Plata, també hi haurà exhibicions i demostracions d’il·lustració en directe. Serà a partir de les 17.45 hores quan aquests artistes començaran a fer demostracions. L’indret on estarà ubicada aquesta trobada serà el solar del Centre Democràtic Republicà.
Aquest espai serà punt de trobada durant tota la tarda amb diverses activitats complementàries.

Així, entre les 17 i les 21 hores hi haurà tallers artístics familiars a càrrec de Sandra Bea i un tastet de vins catalans de la mà de Vinalium, que oferirà vins de producció catalana. També hi haurà una exposició de fotografies florals, a càrrec del Grup Fotogràfic El Gra, i un Photocoll amb un decorat realitzat pels alumnes de l’escola Pau Casal i relacionat amb la primavera. A més, s’ambientarà la fira amb plantes i flors de Font del Ferro, que també tindrà un punt de venda.

Benavides ha explicat que amb aquestes activitats volen “donar-li més cos, consistència i presència a la fira”.

Deixa un comentari