Obres per fer una nova àrea d’esbarjo a Sant Muç

Imagen noticia
La jornada solidària ‘Welcome Refugees’ de Rubí Acull recapta 400 euros
28 de mayo de 2018
Imagen noticia
La Fira de Primavera, que serà a la tarda, acollirà una trobada d’il·lustradors
30 de mayo de 2018

Obres per fer una nova àrea d’esbarjo a Sant Muç

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha anunciat l’inici de dues actuacions de millora a la urbanització de Sant Muç: una nova àrea d’esbarjo a l’avinguda Can Tapis i l’adequació del carrer Avellaners.

La nova àrea d’esbarjo estarà ubicada en un solar situat a la confluència entre l’avinguda de Can Tapis i el carrer de les Aigües i es preveu que estigui enllestida en tres mesos. L’obra consistirà en la instal·lació d’un parc infantil, una pista poliesportiva, una zona d’estada i de pícnic, un espai d’aparcament per als usuaris, enllumenat, mobiliari urbà i una font.

A la pista poliesportiva, s’hi col·locarà una porteria de futbol en un extrem i una cistella de bàsquet en l’altre. Pel que fa al parc infantil, es preveu un espai d’activitats diverses destinat a usuaris d’edats compreses entre els 2 i els 15 anys, en funció dels diferents jocs. “Volem oferir al veïnat de Sant Muç una àrea per a l’esbarjo, on poder desenvolupar activitat física, de lleure i de relació social”, afirma l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Les obres tenen un pressupost de 147.027,09 euros i les duu a terme Artea Mediambient SL.

Tall al carrer Avellaners
Pel que fa a la millora del carrer Avellaners consistirà a crear una nova vorera a la via, reorganitzar la cruïlla amb el camí d’Ullastrell i crear un pendent més suau.

Mentre durin les obres, el carrer Avellaners quedarà tallat al trànsit, com a itinerari alternatiu es recomana accedir a la urbanització pel carrer de Can Bosc.

L’empresa que realitza les tasques és Hercal Diggers SL, amb un import d’adjudicació de 21.747,83 euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *