Obres per fer una nova àrea d’esbarjo a Sant Muç

Imagen noticia
La jornada solidària ‘Welcome Refugees’ de Rubí Acull recapta 400 euros
28 de mayo de 2018
Imagen noticia
La Fira de Primavera, que serà a la tarda, acollirà una trobada d’il·lustradors
30 de mayo de 2018

Obres per fer una nova àrea d’esbarjo a Sant Muç

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha anunciat l’inici de dues actuacions de millora a la urbanització de Sant Muç: una nova àrea d’esbarjo a l’avinguda Can Tapis i l’adequació del carrer Avellaners.

La nova àrea d’esbarjo estarà ubicada en un solar situat a la confluència entre l’avinguda de Can Tapis i el carrer de les Aigües i es preveu que estigui enllestida en tres mesos. L’obra consistirà en la instal·lació d’un parc infantil, una pista poliesportiva, una zona d’estada i de pícnic, un espai d’aparcament per als usuaris, enllumenat, mobiliari urbà i una font.

A la pista poliesportiva, s’hi col·locarà una porteria de futbol en un extrem i una cistella de bàsquet en l’altre. Pel que fa al parc infantil, es preveu un espai d’activitats diverses destinat a usuaris d’edats compreses entre els 2 i els 15 anys, en funció dels diferents jocs. «Volem oferir al veïnat de Sant Muç una àrea per a l’esbarjo, on poder desenvolupar activitat física, de lleure i de relació social», afirma l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Les obres tenen un pressupost de 147.027,09 euros i les duu a terme Artea Mediambient SL.

Tall al carrer Avellaners
Pel que fa a la millora del carrer Avellaners consistirà a crear una nova vorera a la via, reorganitzar la cruïlla amb el camí d’Ullastrell i crear un pendent més suau.

Mentre durin les obres, el carrer Avellaners quedarà tallat al trànsit, com a itinerari alternatiu es recomana accedir a la urbanització pel carrer de Can Bosc.

L’empresa que realitza les tasques és Hercal Diggers SL, amb un import d’adjudicació de 21.747,83 euros.