La Fira de Reis obre la persiana el 2 de gener

Imagen noticia
Més de 6.000 persones utilitzen la pista de gel
28 de diciembre de 2017
Imagen noticia
El Casal Popular, ple de gom a gom durant les funcions nadalenques de l’obra ‘Els Pastorets’
2 de enero de 2018

La Fira de Reis obre la persiana el 2 de gener

Imagen noticia

La tradicional Fira de Reis aixecarà la persiana el 2 de gener a la plaça Catalunya. Les diverses paradetes, que oferiran productes típics d’aquestes dates, estaran obertes fins al 4 de gener al migdia. La fira obrirà cada dia de 10.30 a 20.30 hores, amb excepció del 4 de gener, que tancarà a les 14 hores.

A banda de la fira, hi ha diverses activitats programades de cara a l’arribada dels Reis el pròxim 6 de gener. En aquest sentit, el patge reial dels comerciants visitarà diferents punts de la ciutat per recollir les cartes dels infants. Així, estarà el 2 de gener durant el matí i la tarda a l’avinguda Josep Ferrer i Domingo i al Progrés.

El 3 de gener també estarà a la plaça del Progrés i a la plaça Pere Esmendia i a la tarda a l’avinguda Josep Ferrer i Domingo. El 4 de gener, estarà de nou a la plaça Pere Esmendia i a la tarda al Casal de la Gent Gran. A banda, el 3 de gener, el carter reial estarà a partir de les 17.30 hores al Centre Cívic del Pinar. El 4 de gener, el carter reial visitarà el Mercat de 17 a 20 hores i el 5 de gener d\’11 a 13 hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *