La Fupar dona feina a 34 treballadors rubinencs amb diversitat funcional

Imagen noticia
‘Excuses o separes’, nova campanya de sensibilització sobre el reciclatge
15 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Rubí, Terrassa, Barberà del Vallès i Castellbisbal signen un conveni per fomentar l’ocupació en el sector químic
19 de noviembre de 2018

La Fupar dona feina a 34 treballadors rubinencs amb diversitat funcional

Imagen noticia

La Fundació Fupar, una entitat d’economia social i sense ànim de lucre dedicada a la formació i inclusió sociolaboral de persones adultes amb diversitat intel·lectual, dona feina a 34 rubinencs a través del Centre Especial de Treball (CET) ubicat a Terrassa.

L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, juntament amb l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i la regidora de Serveis a les Persones de Rubí, Marta García, van fer dilluns una visita a les instal·lacions per saludar els seus treballadors. “Oferir formació i feina per a persones amb diversitat intel·lectual és una manera de dotar-les d’eines per poder desenvolupar el seu projecte vital”, va explicar la màxima responsable municipal de la ciutat, que va afegir que la intenció és “aplicar a Font del Ferro” el projecte de Fupar.

Fupar gestiona diversos projectes orientats al desenvolupament de les persones amb diversitat intel·lectual i el seu CET dona feina a 200 persones a través de diferents àmbits: rentat de cotxes, jardineria, serveis mediambientals, teixidors, ambientadors, impressió publicitària i serveis industrials.

Segons l’Ajuntament, van ser els mateixos treballadors els qui van sol·licitar la visita institucional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *