La Fupar dona feina a 34 treballadors rubinencs amb diversitat funcional

Imagen noticia
‘Excuses o separes’, nova campanya de sensibilització sobre el reciclatge
15 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Rubí, Terrassa, Barberà del Vallès i Castellbisbal signen un conveni per fomentar l’ocupació en el sector químic
19 de noviembre de 2018

La Fupar dona feina a 34 treballadors rubinencs amb diversitat funcional

Imagen noticia

La Fundació Fupar, una entitat d’economia social i sense ànim de lucre dedicada a la formació i inclusió sociolaboral de persones adultes amb diversitat intel·lectual, dona feina a 34 rubinencs a través del Centre Especial de Treball (CET) ubicat a Terrassa.

L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, juntament amb l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i la regidora de Serveis a les Persones de Rubí, Marta García, van fer dilluns una visita a les instal·lacions per saludar els seus treballadors. «Oferir formació i feina per a persones amb diversitat intel·lectual és una manera de dotar-les d’eines per poder desenvolupar el seu projecte vital», va explicar la màxima responsable municipal de la ciutat, que va afegir que la intenció és «aplicar a Font del Ferro» el projecte de Fupar.

Fupar gestiona diversos projectes orientats al desenvolupament de les persones amb diversitat intel·lectual i el seu CET dona feina a 200 persones a través de diferents àmbits: rentat de cotxes, jardineria, serveis mediambientals, teixidors, ambientadors, impressió publicitària i serveis industrials.

Segons l’Ajuntament, van ser els mateixos treballadors els qui van sol·licitar la visita institucional.