Diverses activitats pels 20 anys del Servei de Rehabilitació Comunitària

Imagen noticia
‘Excuses o separes’, nova campanya de sensibilització sobre el reciclatge
15 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Rubí, Terrassa, Barberà del Vallès i Castellbisbal signen un conveni per fomentar l’ocupació en el sector químic
19 de noviembre de 2018

Diverses activitats pels 20 anys del Servei de Rehabilitació Comunitària

El Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat, ubicat al carrer Pitàgores, 4, celebra el seu 20è aniversari. Per aquest motiu, aquest servei, que forma part del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), ha preparat una jornada de portes obertes i activitats el 22 de novembre. Les activitats arrencaran a les 10 hores amb la benvinguda, que anirà a càrrec de la coordinadora del SRC, Liana Vehil, del director de l’Àmbit d’Atenció a la Salut Mental del CST, Vicenç Vallès, i de l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

A les 10.30 hores hi haurà la primera taula, que girarà al voltant de la detecció i la prevenció dels trastorns mentals, en la qual participaran diversos especialistes, entre els quals hi ha Jordi Acezat, director d’un CAP de Castellbisbal, i Neus Ezquerro, del programa d’Atenció a les fases incipients dels trastorns psicòtics.

A les 12 hores tindrà lloc la segona taula, sobre la participació en la comunitat. En aquest cas, hi participaran familiars, un professional de l’Oficina Tècnica Laboral, dues treballadores de serveis socials de l’Ajuntament i un membre de l’equip docent de l’escola Maria Montessori.

Ja a la tarda, a les 17.30 hores hi haurà una jornada de portes obertes al SRC, a les 18 hores, es farà el lliurament de premis del concurs de fotografia impulsat pel Servei i posteriorment actuarà el Cor Renaixença del CST.