La iniciativa NadalARTS decorarà aparadors amb les il·lustracions d’artistes rubinencs

Imagen noticia
S’ha reobert al trànsit el pont del carrer de Sant Joan, tallat durant un any
26 de novembre de 2020
Imagen noticia
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
30 de novembre de 2020

La iniciativa NadalARTS decorarà aparadors amb les il·lustracions d’artistes rubinencs

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de Comerç i Projecció de la ciutat, impulsa la iniciativa NadalARTS per decorar 150 establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites sobre els vidres dels aparadors. La proposta és una de les accions que es duran a terme aquest any per dinamitzar la campanya comercial de Nadal amb l’objectiu d’animar a la ciutadania a passejar per la ciutat i acostar-se al comerç de proximitat a fer les seves compres.

El NadalARTS compta amb la complicitat del col·lectiu d’il·lustradors i il·lustradores locals C.I.R.C. i l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa), que decoraran els vidres dels aparadors fent servir retoladors blancs i daurats i la tècnica de la serigrafia, respectivament. Les obres es podran veure durant tota la campanya de Nadal.

Jorge Vicente, Lamamma INK, Araceli Plata, Nataxa Ruzafa, Yasmina Capó, Ruth Hernández, Max Saladrigas, Pere Giménez, Clàudia Prat, Sònia Gonzàlez ‘Cuchu’ i Chema Suárez són alguns dels artistes que s’han sumat a la proposta.

Els establiments que vulguin cedir els seus aparadors per a la iniciativa poden omplir un formulari a través del web municipal. El servei de Comerç i Projecció de la Ciutat els contactarà aviat per coordinar l’acció.
La proposta NadalARTS se suma a la iniciativa ‘Rubí s’ho val’ per injectar més de 200.000 euros al comerç de proximitat a través d’un sistema de vals descompte.

Deixa un comentari