S’ha reobert al trànsit el pont del carrer de Sant Joan, tallat durant un any

Imagen noticia
Lectura del manifest virtual per commemorar el Dia internacional contra la violència masclista a Rubí
25 de noviembre de 2020
Imagen noticia
La iniciativa NadalARTS decorarà aparadors amb les il·lustracions d’artistes rubinencs
27 de noviembre de 2020

S’ha reobert al trànsit el pont del carrer de Sant Joan, tallat durant un any

Imagen noticia

L’Ajuntament ha reobert al trànsit el pont del carrer de Sant Joan aquest dijous, després que hagin finalitzat les obres de reforç estructural i ampliació d’aquesta estructura viària. Els treballs van arrencar el novembre del 2019 i havien de durar sis mesos, però van quedar interromputs a causa de la pandèmia. L’actuació es va reprendre al juliol.

Els treballs han consistit a eixamplar la vorera sud fins a uns tres metres d’amplada, reurbanitzar la vorera nord i la calçada. El pont disposa d’un nou enllumenat, s’han instal·lat noves baranes -les tanques que hi ha actualment són provisionals, a l’espera que finalitzi el muntatge del revestiment definitiu de la barana de la vorera sud-, s’han traslladat les canalitzacions de les xarxes de gas i aigua i s’ha dut a terme la impermeabilització completa del tauler i l’execució de noves juntes de dilatació.

El consistori espera que l’actuació suposi una millora pel que fa a la circulació viària, ja que és un eix important d’accés al centre des de les urbanitzacions.

A més, amb la reobertura del pont, les línies d’autobús 3 i 7 del transport urbà recuperaran el seu trajecte habitual.

En paral·lel, l’Ajuntament està redactant un projecte per millorar la connexió del pont amb els carrers adjacents, amb actuacions que contemplen l’ampliació de les voreres de connexió de la vorera sud, la semaforització de la cruïlla amb el carrer de les Casetes, al barri de Can Fatjó, la reurbanització de les escales que accedeixen a la via lateral de la carrera C-1413 i el passeig de la Riera, i la reparació superficial de la totalitat del pont.