La jove que va patir un accident durant la cavalcada haurà de ser operada de diverses fractures

Imagen noticia
Últim dia per visitar el campament del Mag Rubisenc al Castell
4 de enero de 2019
Imagen noticia
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret
8 de enero de 2019

La jove que va patir un accident durant la cavalcada haurà de ser operada de diverses fractures

Imagen noticia

La Cavalcada dels Reis Mags de dissabte al vespre va tenir com a única nota negativa l\’accident que va patir una jove rubinenca que formava part del seguici. Els fets van passar al Progrés, quan el vehicle que transportava el Paó Reial va passar per sobre d\’un peu de la noia, que va caure i el vehicle també li va passar per sobre la cama.

La jove, que formava part del grup d\’animació al voltant del Paó Reial, va ser atesa pels companys i la gent que presenciava la Cavalcada en el tram on va tenir l\’accident fins que va arribar una ambulància, que la va traslladar a un centre hospitalari de Terrassa, on continua ingressada.

La noia pateix diverses fractures òssies i de lligaments al peu i està a l\’espera d\’una operació que li faran aviat. L\’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, van visitar-la ahir a l\’hospital per veure com es trobava i desitjar-li una ràpida recuperació.

A través de les xarxes socials, la jove ha explicat els fets i ha agraït de tot cor a les persones que la van ajudar i van estar al seu costat quan va tenir l\’accident, i també es \»disculpa\» pels més petits pel tràgic moment que es va viure durant uns minuts. A més, assegura que per ella, la Nit de Reis és una de les nits més màgiques de l\’any i \»sempre ho serà\».

L\’accident va retardar la Cavalcada, però la il·lusió de veure els Reis Mags va superar el temps d\’espera. De fet, el Paó Reial ja havia alentit la desfilada des del seu inici, ja que la grandària de la figura amb les ales desplegades va suposar un problema en alguns punts de la desfilada.