La Marató de Contes recapta 1.000 euros a Rubí per La Marató de TV3

Avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire per partícules PM10
20 de diciembre de 2021
La irresponsabilitat del govern espanyol
20 de diciembre de 2021

La Marató de Contes recapta 1.000 euros a Rubí per La Marató de TV3

La Marató de Contes ha tornat aquest diumenge al matí al teatre municipal La Sala amb la participació d’una desena d’entitats i persones rubinenques que han volgut aportar el seu gra de sorra a l’esdeveniment solidari organitzat per La Xarxa. 

Més de 180 persones han assistit a l’espectacle d’enguany, una combinació de dansa, música, teatre i narrativa, que ha comptat amb la participació de Les Fúries del Casal Popular, l’Escola de Dansa Dinàmic Crescendo, l’Escola de Música Pere Burés, el grup de teatre Esbarjo, el mag Jordi Quimera, Lluïsa Aguilera, la periodista Lídia Juste, i l’actor Rubén Ferrer, especialista en teràpies amb gossos, qui ha representat un conte acompanyat d’un gos a l’escenari. 

Un any més, l’actor Robert Govern ha exercit de mestre de cerimònies, animant al públic entre actuació i actuació. Carme Pomareda, una de les organitzadores de l’esdeveniment, ha explicat que enguany “han participat menys grups i entitats a l’espectacle, però el Robert, que és un crack, ha conduït tot i ha fet participar al públic, de tal forma que no s’ha notat que faltava gent”. 

La recaptació total ha estat de 1.000 euros entre l’esforç de La Xarxa i l’entitat local Les Anades d’Olla, una xifra que anirà destinada a La Marató de TV3, que té l’objectiu de recollir fons per a la investigació de la salut mental. L’entitat rubinenca ha col·laborat amb l’activitat portant el Bòjum a l’entrada del teatre, per tal d’animar als rubinencs i rubinenques a fer-se fotos amb el Bòjum i realitzar algun donatiu. 

Pomareda creu que el més important és que s’ha pogut celebrar La Marató de Contes, ja que des de l’organització temien que s’hagués d’anul·lar per la situació sanitària. “Des de l’entitat organitzadora estem molt agraïts amb la gent que ha vingut però jo com a persona, encara més, ja que pensava que no es podria fer”, explica.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES