Rubí acull diverses activitats en favor de La Marató de TV3

El clàssic nadalenc ‘Els Pastorets’ torna al Casal Popular
16 de diciembre de 2021
La situació epidemiològica a la ciutat empitjora amb nous contagis i més ingressos hospitalaris
16 de diciembre de 2021

Rubí acull diverses activitats en favor de La Marató de TV3

Com és habitual per aquestes dates, la ciutat acull diverses activitats organitzades per entitats locals per recaptar diners per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la salut mental.

El més destacat, com és acostumat, és La Marató de Contes, organitzada per La Xarxa. Des de fa molts anys, aquesta entitat que promou els espectacles escènics infantils convida persones i grups de diversos àmbits per oferir de forma altruista als infants una matinal d’entreteniment i cultura. Enguany, aquesta activitat solidària tindrà lloc el 19 de desembre a partir de les 11 h al teatre municipal La Sala. El preu és de 6 euros per al públic general i de 5 euros per als socis de La Xarxa i anirà destinat a La Marató de TV3.

Subasta solidària

Una altra activitat que recaptarà diners per aquesta causa serà la subhasta solidària organitzada per Mercè Tot Labors, amb la col·laboració de Copymat i la Fundació Museu Etnogràfic Vallhonrat.

L’acte serà el 19 de desembre a les 17 h a la plaça Montserrat Roig. Hi haurà venda de butlletes per un sorteig d’un cobrellit i es lliuraran labors i treballs manuals per subhastar.

Passejades solidàries

L’entitat Rubí Guiem, que organitza rutes guiades per la ciutat, també s’ha sumat a la iniciativa i a l’inici de les dues visites que farà aquest cap de setmana, recollirà donatius per a La Marató. Les visites seran el 18 i 19 de desembre a les 10 h i el punt de trobada és la plaça de la Sardana.

La visita serà gratuïta en solidaritat amb La Marató i tindrà una durada aproximada de dues hores. Per participar, cal reservar la plaça a través de la web www.aguicat.cat.

A banda d’aquestes activitats, diversos centres educatius de la ciutat també organitzen activitats per recaptar fons, en alguns casos amb la col·laboració d’entitats locals. Aquest és el cas de l’escola Maria Montessori, que fa una jornada el 18 de desembre a partir de les 11.30 h a la rambla del Ferrocarril amb la col·laboració dels Castellers de Rubí.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES