La nova brigada de la Font del Ferro assumeix el manteniment de les jardineres del centre

Imagen noticia
El Club Balmes Rubí tanca l’any amb una plata a l’Obert d’Espanya de clubs
22 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Segona edició del programa d’inserció laboral ’30 plus’
28 de diciembre de 2017

La nova brigada de la Font del Ferro assumeix el manteniment de les jardineres del centre

Imagen noticia

La nova brigada de zones verdes de la Font del Ferro ha assumit recentement el manteniment de 130 jardineres exteriors de Rubí. L’equip, integrat actualment per set persones, s’ha ocupat de la neteja i preparació dels testos per plantar-hi posteriorment diverses varietats, entre les quals hi ha espècies de temporada, arbustives i alguns arbres.

Segons fonts municipals, els treballadors de la societat municipal han omplert les jardineres amb més d’un miler de plantes, majoritàriament produïdes a la Font del Ferro. A la plaça de Catalunya, s’ha optat per ciclàmens de diversos colors, mentre que a les noves jardineres del passeig Francesc Macià s’han plantat ‘kalanchoes’ i s’ha entapissat amb lípia. A l’avinguda de Barcelona, els vianants hi poden trobar esparreguera.

Properament s’instal·laran deu noves jardineres i la brigada s’ocuparà del manteniment d’una vintena més.
Aquesta brigada de la Font del Ferro s’encarrega de la neteja i manteniment d’espais públics i privats de la ciutat. Amb el nou servei, l’empresa diversifica la seva activitat i proporciona noves possibilitats de contractació a les persones amb diversitat intel·lectual del municipi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *