Tornen les aules d’estudi nocturnes a la Biblioteca

Imagen noticia
El Club Balmes Rubí tanca l’any amb una plata a l’Obert d’Espanya de clubs
22 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Segona edició del programa d’inserció laboral ’30 plus’
28 de diciembre de 2017

Tornen les aules d’estudi nocturnes a la Biblioteca

Imagen noticia

La Biblioteca torna a acollir des d’aquest dimecres i fins al 28 de gener les aules d’estudi nocturnes i de cap de setmana, adreçades als joves de la ciutat que vulguin preparar els seus exàmens en un entorn òptim i sense la necessitat de moure’s de Rubí.

En aquesta nova edició funcionaran de dilluns a divendres de 21 a 24 hores, els dissabtes de 14 a 22 hores i els diumenges de 10 a 22 hores.

Actualment, les aules d’estudi obren dos cops a l’any, coincidint amb la preparació dels exàmens de febrer i juny. En la seva darrera edició, el servei ofert per Rubí Jove va augmenta un 62% el seu nombre d’usuaris, sumant 969 assistents entre el 15 de maig i el 18 de juny. La majoria eren joves de 18 a 30 anys. Les dones van predominar clarament i van suposar un 62%.

Més de la meitat dels assistents van ser estudiants universitaris, seguits per alumnat de Batxillerat, alguns estudiants d’ESO i altres de Cicles Formatius. La resta van ser persones que estudiaven idiomes o preparaven oposicions.

En relació a la procedència, un 90% eren de Rubí, i la resta de Sant Cugat, Terrassa o Barcelona. L’enquesta es va realitzar a 86 persones, que van atorgar al servei una puntuació de 8,44.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *