La Plana del Castell, molesta amb el consistori per programar un concert el dia de la seva festa

Imagen noticia
Obres per fer una nova àrea d’esbarjo a Sant Muç
29 de mayo de 2018
Imagen noticia
Obert el termini per optar a les ajudes per pagar el lloguer
31 de mayo de 2018

La Plana del Castell, molesta amb el consistori per programar un concert el dia de la seva festa

Imagen noticia

L’Associació de Veïns de La Plana del Castell ha mostrat el seu malestar amb l’Ajuntament pel fet que el 24 de juny hagi programat un dels concerts del RRandom a l’amfiteatre del Castell. L’espectacle musical, que és de pagament, coincideix amb la festa del barri que anualment organitza l’entitat a la plaça de Marquès de Barberà i el veïnat creu que interferirà de forma negativa en la seva activitat.

Els veïns ja han fet arribar un escrit al consistori on afirmen que el concert tindrà «una repercussió negativa per la celebració de la festa anual», ja que creuen que «les afectacions sonores de les proves de so prèvies al concert i les que hi haurà durant l’espectacle, faran inviable la correcta realització de les activitats organitzades».

L’AV de La Plana del Castell recorda que la festa del barri es realitza des del 1980 durant la tarda i el vespre del dia de Sant Joan amb activitats «obertes a tota la ciutat, fonamentades en la promoció del teixit cultural i artístic». Són habituals les ballades de sardanes, la xocolatada popular i activitats musicals participatives, on actuen grups de músics i veïns de Rubí.

En la carta que l’entitat veïnal ha enviat a l’Ajuntament denuncien que el consistori els ha «obviat» i que ni tan sols els ha «consultat a l’hora de programa una activitat simultània, limitada i de pagament».

Per aquest motiu, el col·lectiu considera que «l’Ajuntament menysté el teixit associatiu i les tradicions dels barris» i que, a més, «s’oblida de La Plana del Castell i de les peticions i necessitats que el barri fa temps que reclama».

Per tot això, l’entitat ha demanat una reunió amb l’equip de govern, que està pendent de confirmar.