La Plataforma Rubí Sanitat es reunirà amb la regidora de Salut per tractar les necessitats sanitàries a la ciutat

Imagen noticia
La setena edició de l’Skate Open Rubí aplega 24 competidors i força públic
1 de octubre de 2019
Imagen noticia
Millorem l’aire del Vallès per a respirar tranquils
3 de octubre de 2019

La Plataforma Rubí Sanitat es reunirà amb la regidora de Salut per tractar les necessitats sanitàries a la ciutat

Imagen noticia

La Plataforma Rubí Sanitat, que lluita per aconseguir una sanitat pública digna a la ciutat, es reunirà properament amb la regidora de Salut, Marta Oliva, per tractar les necessitats i les mancances que pateix la ciutat en matèria sanitària. Així ho van anunciar aquest dimarts durant l’assemblea del Moviment per a unes Pensions Dignes de Rubí, ja que tots dos col·lectius han sumat forces per lluitar conjuntament per les seves reivindicacions.

Segons van explicar membres de Rubí Sanitat, a la trobada amb la regidora aquesta els facilitarà dades reals sobre les mancances i les problemàtiques dels tres centres de salut de la ciutat, una informació que facilitaran a l’Ajuntament els responsables dels centres. «Volem tenir dades sobre les llistes d’espera per metges de família i pels especialistes, si hi ha manca de recursos humans, disposar d’informació contrastada, per poder després reclamar a qui pertoqui que dignifiqui la sanitat pública a Rubí», apunta una de les membres.

Els pensionistes s’organitzen per viatjar a Madrid
Durant la mateixa assemblea, els pensionistes van tornar a fer una crida a la mobilització en defensa del sistema públic de pensions i han animat tothom a participar a la gran concentració prevista pel 16 d’octubre a Madrid, que aplegarà pensionistes de tota Espanya.

El col·lectiu, que està organitzant el viatge en autocar conjuntament amb els pensionistes de Terrassa, va recordar que encara hi ha temps per apuntar-se i que es pot fer el dimarts al matí a l’assemblea o bé trucant al 645 912 384. El cost del viatge en autocar és de 40 euros. La sortida serà a les 22.15 hores del dia 15 a l’Escardívol i l’arribada a Madrid prevista cap a les 9-10 hores del matí. Després de participar a la concentració davant el Congrés els Diputats, la tornada serà a les 16 i l’arribada a Rubí cap a les 2-3 de la matinada.

El col·lectiu rubinenc va insistir que la defensa del sistema públic de pensions no afecta només els actuals pensionistes, sinó tothom, perquè els treballadors d’avui seran els pensionistes del futur. Durant l’assemblea també es va mostrar el suport als pensionistes de Bilbao i Rota que han iniciat una marxa a peu cap a la concentració.

A més, van recordar que sigui quin sigui el pròxim govern estatal, continuaran defensant unes pensions públiques dignes amb fermesa.