Torna el Fora Estocs dels comerciants amb promocions i descomptes

Imagen noticia
La setena edició de l’Skate Open Rubí aplega 24 competidors i força públic
1 de octubre de 2019
Imagen noticia
Millorem l’aire del Vallès per a respirar tranquils
3 de octubre de 2019

Torna el Fora Estocs dels comerciants amb promocions i descomptes

Imagen noticia

Els comerços de la zona centre de Rubí, de l’illa de vianants i carrers del voltant, celebren aquest dissabte 5 d’octubre el Fora Estocs d’estiu. Les botigues participants oferiran de nou els seus productes a preus reduïts o amb descomptes especials en una nova edició del Fora Estocs que clou la temporada d’estiu. Estava previst que aquesta jornada tingués lloc el dissabte 21 de setembre, però a causa de la previsió de pluges intenses es va ajornar.

Durant tot el dia, els establiments de l’illa de vianants adherits a l’Associació Comerç Rubí exposaran i vendran els articles de temporada estiuenca mitjançant promocions i descomptes. Alguns comerços sortiran al carrer, però altres botigues ho faran des de l’interior de la botiga.

La fira es complementarà amb diverses activitats al llarg del dia. Així, al matí hi haurà un torneig d’escacs al passeig Francesc Macià, amb la col·laboració de l’Associació d’Escacs Rubinenca, música itinerant, un taller de pinta cares, jocs infantils amb el Casal Mube, Exhibicions d’Arts Marcials a càrrec de Mac i activitats infantils dirigides per Dart Attack. També a la tarda hi haurà activitats i animació infantil a càrrec del Casal Mube.