La recepció d’entitats serveix per reconèixer l’Olímpic, el ‘Veinti’ i l’Associació Compartir

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc
27 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Antonio José més emotiu, a l’espectacle inaugural
29 de junio de 2018

La recepció d’entitats serveix per reconèixer l’Olímpic, el ‘Veinti’ i l’Associació Compartir

Imagen noticia

La tradicional recepció d\’entitats, que va tenir lloc aquest dimecres als jardins de l\’Ateneu, va servir per escalfar motors de cara a la Festa Major, que tot just comença avui. A més, durant la recepció, es va reconèixer aquelles entitats que enguany estan d\’aniversari. És el cas del Club de Futbol Juventut 25 de Setembre i l\’Olímpic Can Fatjó, que celebren el seu 50è aniversari, i l\’Associació Compartir-Grup Social Marista, que enguany fa 25 anys.

\»Tots vosaltres, des dels diferents àmbits en què treballeu, feu de Rubí una ciutat millor. Per molts anys\», va felicitar l\’alcaldessa Ana M. Martínez.

La màxima responsable municipal també va agrair la feina del teixit associatiu local i la seva implicació a l\’hora d\’organitzar la Festa Major de Sant Pere. \’Seria impossible farcir una programació tan completa com aquesta sense vosaltres, les entitats. Sou el motor i l\’ànima de la nostra Festa Major, guardianes de les nostres tradicions i principals arquitectes de la identitat rubinenca\’, va assenyalar Martínez.
La recepció va comptar amb representants d\’entitats locals, membres del Ple de l\’Ajuntament i ciutadans a títol particular.