El rock and roll no és mort: Jaime Urrutia i Los Rebeldes ho demostren a La Sala

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc
27 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Antonio José més emotiu, a l’espectacle inaugural
29 de junio de 2018

El rock and roll no és mort: Jaime Urrutia i Los Rebeldes ho demostren a La Sala

Imagen noticia

El rock and roll no és mort, com diuen alguns. Jaime Urrutia i Los Rebeldes ho van demostrar aquest dimecres a la nit a La Sala, fent vibrar el públic que va omplir mig teatre.

Jaime Urrutia, qui va ser cantant de Gabinete Caligari, va ser el primer a saltar a l’escenari de La Sala. Amb la seva veu profunda i el seu estil únic, Urrutia va repassar alguns dels temes dels àlbums de la seva carrera en solitari, però va ser amb els grans èxits de Gabinete Caligari amb els quals el públic no va dubtar a posar-se dret i a ballar.

Temes com ‘Voy camino Soria’, ‘La culpa fue del Cha Cha Cha’, ‘Al calor del amor en un bar’, ‘Cuatro rosas’ o ‘La sangre de tu tristeza’, van ser corejades i ballades el públic, tot i que potser La Sala no és el lloc ideal per ballar, que és el que demana el cos en un concert amb molt rock and roll.
La segona part de l’espectacle va anar a càrrec de la formació Los Rebeldes, mítica banda de rock and roll barcelonina liderada per Carlos Segarra. El grup tampoc no va decebre els seus seguidors i amb un potent directe va animar el públic a ballar. I també va ser amb els grans èxits de la banda quan els espectadors van aixecar-se de les cadires del teatre per ballar i cantar.

No van faltar temes mítics com ‘Mediterraneo’, ‘Escuela de calor’, ‘Mescalina’, ‘Mi generación’ o ‘Bajo la luz de la luna’, amb la qual van posar el punt final al concert. Tan Urrutia com Los Rebeldes van ser llargament aplaudits i van respondre a les peticions del públic oferint un bis cadascun d’ells.