La Residència Amanecer celebra el 15è aniversari

Imagen noticia
Els benjamins de l’Olímpic s’enfronten a una selecció de jugadors andalusa
15 de febrero de 2018
Imagen noticia
Unes 250 persones gaudeixen del dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat
19 de febrero de 2018

La Residència Amanecer celebra el 15è aniversari

Imagen noticia

Fa 15 anys va obrir les portes al carrer Sant Jaume la Residència Amanecer, on ara mateix hi viuen 60 persones -40 en places concertades per la Generalitat- i 20 en places privades, a més de 6 usuaris de centre de dia.

La Residència Amanecer dona feina a una quarantena de persones, entre tècnics sociosanitaris, infermers, educadors socials i un metge, un psicòleg i un fisioterapeuta.

“Hem evolucionat i estem orgullosos del canvi, perquè el que veiem és que som una residència estimada al centre, la gent ve perquè té bones referències i això és el que volem, ser una comunitat de persones grans contentes i ben ateses perquè puguin gaudir del seu projecte de vida”, explica la directora de la residència, Lina Arranz.

Per celebrar la quinzena, el centre per a gent gran ha organitzat una setmana carregada d’activitats molt diverses. El dilluns, els residents van fer teràpia amb gossos, una de les noves activitats que es farà a partir d’ara a Amanecer: “Vam presentar dos dels gossos que participaran en aquesta activitat, i els va agradar molt, és una activitat molt rehabilitadora”. El dimarts, els usuaris van rebre la visita de l’Escola de Sardanes Flor de Neu, que van ballar sardanes. Dimecres va tenir lloc una actuació musical de Loli Reyes, de la Peña Calixto Sánchez. Abans d’aquesta actuació, es van bufar les espelmes pel quinzè aniversari i es va repartir un pastís entre els assistents. A més, els residents van gaudir d’un dinar “d’aniversari”.

El dijous a la tarda hi va haver una actuació de la Unió Coral Rubinenca i per aquest divendres està prevista una actuació de dansa. Una programació molt variada i entretinguda per celebrar el 15è aniversari.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *