La Residència Amanecer celebra el seu 16è aniversari amb moltes activitats

Imagen noticia
El Moviment per unes Pensions Dignes convoca una manifestació coincidint amb el primer any de lluita
19 de febrero de 2019
Imagen noticia
El cas de l’arxiu Roset, un plany i un prec
21 de febrero de 2019

La Residència Amanecer celebra el seu 16è aniversari amb moltes activitats

Imagen noticia

La Residència Amanecer va celebrar dijous 14 de febrer els 16 anys de funcionament. Per celebrar l’aniversari, al llarg de la setmana va organitzar diferents activitats lúdiques i festives.

Entre aquestes, va tenir lloc les actuacions de les corals AVAN i Tardor de la Floresta, o una mostra de fotografies del passat i present de les persones residents. No va faltar el pastís d’aniversari, una exhibició de balls amb música Swing o una actuació musical amb play-backs. En les dues darreres activitats, tant la directora del centre, Lina Arranz, com algunes treballadores, es van implicar personalment i van fer passar una estona molt distreta a totes les persones residents i als seus familiars.

Arranz explica que «tot l’equip professional del centre està molt orgullós de prestar aquest servei social al poble de Rubí».

En aquest sentit, assenyala que «la nostra filosofia és la d’una atenció centrada en la persona i anem aprenent tots junts, any rere any, a millorar la nostra feina per continuar oferint una atenció digna i de qualitat a la gent gran».