Oberta la inscripció en el Concurs de Comparses de Carnaval

Imagen noticia
El Moviment per unes Pensions Dignes convoca una manifestació coincidint amb el primer any de lluita
19 de febrero de 2019
Imagen noticia
El cas de l’arxiu Roset, un plany i un prec
21 de febrero de 2019

Oberta la inscripció en el Concurs de Comparses de Carnaval

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha obert les inscripcions per al Concurs de comparses de Carnaval 2019, que se celebrarà el pròxim 2 de març en el marc de la tradicional rua. Els grups que competeixen al certamen optaran a tres premis de 700, 400 i 200 euros, respectivament.

Qualsevol col·lectiu es pot inscriure al concurs si està format per un mínim de cinc persones. Les comparses interessades a participar en el concurs s’han d’inscriure fins al 27 de febrer a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Els grups que vulguin desfilar a la rua, però sense inscriure’s ni participar en el premi, també ho podran fer, només han de comunicar a l’organització la seva intenció d’assistir a la rua.

El jurat del certamen, integrat per diverses persones vinculades al món de la cultura, puntuarà les comparses segons els següents criteris: el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, l’ambientació musical i el suport d’elements com vehicles o carrosses. Per facilitar la valoració, durant la desfilada els grups participants hauran d’anar identificats amb un rètol i hauran d’efectuar coreografies o figures en moviment en el punt on estigui situat el jurat. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dimarts següent, 5 de març, en un acte a la Biblioteca.

El Carnaval s’iniciarà el 28 de febrer amb el Dijous Gras, al voltant del qual la Biblioteca acollirà un taller d’elaboració de la sardina, i el 6 de març finalitzarà amb l’Enterrament de la Sardina.