La Sala acollirà una Marató de Contes que compleix 25 anys

Imagen noticia
El risc de rebrot a la ciutat es multiplica en la darrera setmana
17 de desembre de 2020
Imagen noticia
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
21 de desembre de 2020

La Sala acollirà una Marató de Contes que compleix 25 anys

Imagen noticia

Tot i les restriccions per la covid-19 que hi ha durant aquestes festes, l’entitat La Xarxa ha pogut mantenir una de les activitats més solidàries que serveix per recaptar diners per La Marató de TV3 i que enguany compleix 25 anys. Es tracta de la proposta familiar La Marató de Contes, que es farà al teatre municipal La Sala aquest 20 de desembre a les 12 h.

L’activitat es farà amb mesures excepcionals, com per exemple l’aforament limitat al 50%, i amb la participació de dues persones que s’encarregaran de suplir els nombrosos col·laboradors que té cada any aquesta proposta familiar.

L’encarregat de fer-ho serà l’speaker habitual de La Marató de Contes, Robert Gobern, que ha preparat un conjunt d’actuacions que serviran per homenatjar els col·laboradors habituals. Serà un espectacle molt divertit que també comptarà amb la participació d’una contacontes.

El preu solidari per assistir a l’espectacle és de 6 euros i de 5 euros per als socis de La Xarxa, que aniran íntegrament destinats a La Marató de TV3, que aquest cop està dedicada a la recerca i la investigació per la covid-19.

Deixa un comentari