La Sala aixeca el teló amb música clàssica, pallasses i un espectacle familiar

oficina d'atenció al ciutadà
Veïns per Rubí demana que s’agilitzi la resposta a les sol·licituds de la ciutadania
17 de febrero de 2021
arribo del carnaval de barcelona
L’Esbart Dansaire de Rubí participa en l’Arribo del Carnestoltes de Barcelona
18 de febrero de 2021

La Sala aixeca el teló amb música clàssica, pallasses i un espectacle familiar

Després de les obres de reforma que han tingut lloc durant les darreres setmanes al teatre municipal La Sala i l’aturada per les restriccions sanitàries imposades a finals del 2020, el teló de La Sala s’aixeca aquest cap de setmana amb una triple proposta d’arts escèniques.

La nova temporada d’espectacles s’estrena amb una obra de teatre que té la singularitat d’estar protagonitzada per dues pallasses: la pallassa augusta, Pepa Plana, i la pallassa blanca, Noël Olivé, sota la direcció de Joan Arqué. La companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i ara presenta els números circenses més clàssics protagonitzats per dues dones. Veus que no veus es representarà el 20 de febrer a les 20 h i el preu és de 15 euros i d’11,25 amb descompte.

the postman el carter

El 21 de febrer a les 12 h serà el torn de l’espectacle familiar The Postman (El Carter) de la mà de La Xarxa. La companyia Txema Màgic posa sobre l’escenari una obra que té com a protagonista un carter que ha repartit cartes i postals a més de 20 països de tots els continents i que es troba amb un paquet sense adreça ni remitent. El preu de l’espectacle és de 6 euros i de 5 per a les persones sòcies de La Xarxa.

La darrera proposta d’aquest cap de setmana a La Sala és el concert de música clàssica Les quatre estacions, a càrrec de Vespres d’Arnadí sota la direcció de Dani Espasa i amb la violinista Lina Tur. La famosíssima i aclamada obra del compositor Antonio Vivaldi es divideix en quatre peces barroques per a violí composades el 1723 a la ciutat de Venècia i que tenen com a fil conductor les estacions de l’any. El preu del concert és de 15 euros i d’11,25 amb descompte.

les quatre estacions