Veïns per Rubí demana que s’agilitzi la resposta a les sol·licituds de la ciutadania

museu vallhonrat
El Museu Vallhonrat celebra els 60 anys amb la publicació d’un llibre
17 de febrero de 2021
veus que no veus
La Sala aixeca el teló amb música clàssica, pallasses i un espectacle familiar
18 de febrero de 2021

Veïns per Rubí demana que s’agilitzi la resposta a les sol·licituds de la ciutadania

El grup municipal de Veïns per Rubí (VR) presentarà al Ple una moció per instar el govern a disposar dels mitjans tècnics i humans suficients per donar resposta, en temps i forma, a les sol·licituds que presenten els ciutadans.

Els rubinencs tenen dret a presentar una sol·licitud al consistori, ja sigui contra alguna actuació municipal o bé per fer arribar incidències, queixes o suggeriments. Es pot fer a través de les Oficines d’Atenció Ciutadania o a través de la tramitació electrònica.

Veïns per Rubí recorda que l’Ajuntament està obligat a donar resposta a aquestes peticions per llei i que aquesta resposta no es pot demorar més de tres mesos. Tot i això, la formació política afirma que “des de fa molts anys, no es compleixen aquests terminis i en molts casos les persones que han presentat una sol·licitud a l’OAC no reben cap mena de resposta, fet que és una falta de respecte i un menyspreu per part de l’Ajuntament cap a la ciutadania”.

La moció de VR també demana que es publiquin al web de l’Ajuntament la relació de totes les sol·licituds presentades a l’OAC.