La Sala arrencarà la temporada el 17 de febrer després d’una petita reforma

Imagen noticia
L’Ajuntament reparteix un llibret a les escoles sobre la realitat de les persones amb diversitat funcional
18 de enero de 2021
Imagen noticia
Alcaldes de la comarca denuncien els reiterats talls de llum que s’estan produint
20 de enero de 2021

La Sala arrencarà la temporada el 17 de febrer després d’una petita reforma

Imagen noticia

La Sala acollirà durant el primer semestre del 2021 una vintena d’espectacles que inclouen teatre, dansa, música, humor, màgia i propostes familiars.

Excepcionalment, la temporada arrencarà al febrer com a conseqüència de les obres de millora previstes, que han començat aquesta setmana i s’allargaran fins al 17 de febrer. Es renovarà el terra de fusta de l’escenari i s’instal·larà una nova estructura a la part central de la platea, al sostre, per poder-hi col·locar una cortina divisòria que facilitarà la reducció de l’aforament en aquells espectacles que requereixen menys públic.

La proposta que obrirà la programació serà ‘Veus que no veus’, el 20 de febrer. Es tracta d’un muntatge còmic amb les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé.

El 21 de febrer arribarà la primera proposta musical de la temporada: una interpretació de ‘Les quatre estacions de Vivaldi’ a càrrec de la formació Vespres d’Arnadí i de la violinista Lina Tur Bonet.

El 26 de febrer serà el torn de l’humor amb el Sevilla, cantant de la banda Mojinos Escozíos, que portarà a la ciutat ‘La vida es rocanrol’, on explota el seu vessant més còmic a través del monòleg.

El 27 de febrer, l’escenari de La Sala canviarà de registre amb l’obra ‘Aula Brecht’, en què l’actor ?’scar Intente posa en relació els textos de Bertold Brecht amb el món de la docència en format reduït.

En aquest mateix format, el 7 de març, el públic podrà assistir a l’original proposta ‘Infanticida’, una òpera electrònica que adapta el text de Víctor Català (Caterina Albert) i el transforma en un espectacle contemporani interpretat per Neus Pàmies.

L’humor tornarà a La Sala el 20 de març amb ‘Comandante Lara & Cía’, un muntatge en què actuarà acompanyat de Vicente Ruidos i Jesús Tapia.

El 21 de març, la companyia Les Antonietes Teatre representarà l’obra ‘Un dia qualsevol’, amb Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla; una comèdia al voltant de la tercera edat dirigida i escrita per Oriol Tarrasón.

Com cada any, La Sala celebrarà el Dia Mundial del Teatre. Ho farà el 26 de març amb píndoles escèniques d’accés gratuït.

El 10 d’abril, la pianista Raquel Portales i la violoncelista Mireia Quintana oferiran el concert ‘El so de l’ànima’ en petit format.

L’11 d’abril, Míriam Iscla i Abel Folk arribaran a La Sala amb el muntatge ‘Alguns dies d’ahir’, amb la situació política a Catalunya durant els darrers mesos de 2017 com a teló de fons.

Un dels grans atractius musicals de la temporada serà el concert de Nico Roig, el 17 d’abril, sota el títol ‘Yo siempre sueño que sí’. El cantant i els músics que l’acompanyen es faran envoltar del públic, que anirà equipat amb auriculars per poder apreciar el so binaural de l’actuació.

El 25 d’abril es representarà ‘Kràmpack’, interpretat per Àlex Ferré, Mikel Iglesias, Jaume Casals i Lídia Casanova.

També està prevista per l’1 de maig la funció ‘Bona gent’, de Quim Masferrer, que es va haver de suspendre com a conseqüència de la pandèmia.

El 15 de maig, La Sala acollirà l’espectacle ‘Recordar Eduard Ventura’ a càrrec de l’Esbart Dansaire de Rubí. Sota la direcció artística de Jordi Rubio, l’entitat retrà homenatge a qui va ser el seu director artístic durant 15 anys.

El 16 de maig, hi haurà l’actuació del Mag Lari, que torna a Rubí per oferir dues sessions de l’espectacle ‘Una nit amb el Mag Lari’.

Espectacles familiars
Pel que fa a l’oferta familiar programada per La Xarxa, presenta quatre propostes. Txema Màgic protagonitzarà l’espectacle d’il·lusionisme ‘The postman (El carter)’ el 21 de febrer, després del seu anterior ajornament com a conseqüència de la pandèmia. El 14 de març, es podrà gaudir de la proposta circense ‘Neón’, a càrrec de la companyia Truca Circus. El 18 d’abril es recuperarà un altre dels espectacles suspesos, ‘Silenci… dansa’, de la companyia Factoria Mascaró . I el 9 de maig es representarà l’obra de titelles ‘Hai, la pescadora de somnis’, de la companyia Giramàgic.

Altres propostes
La Sala recuperarà la col·laboració amb l’Escola de Música Pere Burés amb tres concerts inclosos al Cicle de Música de Cambra, que tindran lloc els dies 29 d’abril, 6 de maig i 13 de maig. L’equipament també tornarà a ser la seu del Cicle Gaudí. Les tres primeres pel·lícules confirmades són ‘Uno para todos’ (5 de febrer), ‘La boda de Rosa’ (18 de febrer) i ‘Terra de telers’ (19 de març).

D’altra banda, si l’evolució de la pandèmia ho permet, l’equipament també té previst programar al juny una nova edició del festival Teatre sense Teatre.

Les entrades per als diferents espectacles d’aquesta temporada es podran adquirir a partir del 21 de gener a la taquilla de l’equipament els dijous i divendres de 17 h a 20 h, i també a través d’Internet a partir de la mateixa data. L’excepció és el monòleg del Sevilla, per al qual ja es poden comprar les entrades en línia.

Com és habitual, en el cas dels espectacles programats per l’Ajuntament, el teatre ofereix descomptes del 25% als següents col·lectius: persones amb el Carnet Jove, jubilats, aturats, persones amb el carnet de la Biblioteca, famílies monoparentals i nombroses, i persones amb diversitat funcional.