L’Ajuntament reimplementa el projecte Alcaldia als barris en petit format

Imagen noticia
L’Ajuntament reparteix un llibret a les escoles sobre la realitat de les persones amb diversitat funcional
18 de enero de 2021
Imagen noticia
Alcaldes de la comarca denuncien els reiterats talls de llum que s’estan produint
20 de enero de 2021

L’Ajuntament reimplementa el projecte Alcaldia als barris en petit format

Imagen noticia

Des de fa unes setmanes, l’Ajuntament ha tornat a posar en marxa el projecte Alcaldia als barris, una iniciativa amb la qual el govern local vol apropar l’equip d’Alcaldia a la ciutadania per facilitar l’escolta, el diàleg, el coneixement mutu i la participació activa de les persones, entitats i empreses del municipi. En aquesta nova etapa, el format del projecte s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat per prevenir la covid-19.

En aquest sentit, s’ha reduït el nombre de persones assistents a les diferents reunions ─respectant la distància de seguretat interpersonal i fent especial èmfasi en una bona higiene i desinfecció de mans─ i, en alguns casos, es realitzen de forma telemàtica. Les persones o entitats que vulguin trobar-se amb l’alcaldessa, Ana M. Martínez, han d’omplir el formulari de contacte que trobaran a la web municipal.

Recentment, en el marc d’Alcaldia als barris, l’alcaldessa es va reunir amb l’Associació de Veïns de Sant Jordi Parc, amb el CEB Sant Jordi, amb veïns de la zona Onze de Setembre i amb l’Associació de Veïns Portal de Ca n’Oriol. Durant el període de Nadal, van visitar diferents comerços de la zona centre i de Les Torres i la propera setmana visitaran la urbanització de Can Solà i la Zona Nord.

Després d’aquestes reunions, s’elaborarà el pla d’actuació, s’executaran les accions i es retrà compte amb la ciutadania d’aquelles actuacions que s’hagin dut a terme.