La Síndica de Greuges de Rubí explica la seva tasca al Consell dels Infants i Adolescents

Imagen noticia
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
15 de marzo de 2019
Imagen noticia
L’Associació d’Automòbils Antics de Rubí rep el 3r Premi Elegància en el Ral·li de Sitges
19 de marzo de 2019

La Síndica de Greuges de Rubí explica la seva tasca al Consell dels Infants i Adolescents

Imagen noticia

La Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja, es va trobar dijous passat a la Biblioteca amb els membres del Consell dels Infants i Adolescents per donar-los a conèixer la seva tasca i reflexionar plegats sobre els drets i deures de proximitat. La sessió també va comptar amb la participació d’una quinzena de familiars dels consellers i conselleres.

Durant la trobada, la Síndica va exposar les seves funcions, quines són les demandes que pot atendre i per quins canals se l’hi poden fer arribar, així com la diferència entre drets i deures i el paper que juga la Sindicatura en la seva defensa.

Després de l’explicació prèvia de Calleja, els infants i joves van treballar en grups al voltant de la pregunta «Com podríeu col·laborar amb la Síndica?» i en relació a diferents drets i deures, com ara els drets a l’educació, la sanitat o la diversitat, entre altres. A continuació, van compartir les seves reflexions amb els familiars assistents i amb la Síndica, que van tancar la trobada resolent els seus dubtes i donant resposta a les seves idees.