La Síndica de Greuges de Rubí participa a la fira Municipàlia

Imagen noticia
Més de 600 nens participaran en la Marxa Infantil de la Regularitat
27 de octubre de 2017
Imagen noticia
El públic més fidel del teatre municipal La Sala, premiat amb espectacles sorpresa
31 de octubre de 2017

La Síndica de Greuges de Rubí participa a la fira Municipàlia

Imagen noticia

Milagros Calleja, Síndica de Greuges de Rubí, va participar la setmana passada a Lleida a la fira Municipàlia. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Federació de Municipis de Catalunya juntament amb el Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya. A la fira, es van debatre diversos temes relacionats amb l’àmbit municipal i va servir per reclamat a l’estat espanyol l’aprovació de la Carta Europea d’Autonomia Local. Es tracta d’una figura que, segons els Síndics, pot ajudar a millorar els sistemes de participació ciutadana, transparència i bon govern.

A la taula de debat, també es van tractat qüestions com la necessitat de reformes normatives i institucionals i l’assumpció de codis de conducta per millorar de la democràcia municipal.

La cita va estar adreçada a càrrecs electes locals i síndics i síndiques locals. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va ser l’encarregat d’inaugurar les sessions, en les quals hi van participar el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, i el president del Fòrum de Síndics, Joan Barrera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *