Sessió doble de l’obra ‘Un cop l’any’ abans d’anar al Poliorama

Imagen noticia
Més de 600 nens participaran en la Marxa Infantil de la Regularitat
27 d'octubre de 2017
Imagen noticia
El públic més fidel del teatre municipal La Sala, premiat amb espectacles sorpresa
31 d'octubre de 2017

Sessió doble de l’obra ‘Un cop l’any’ abans d’anar al Poliorama

Imagen noticia

El teatre municipal La Sala acollirà aquest cap de setmana en sessió doble la preestrena de l’obra ‘Un cop l’any’, dirigida per Àngel Llàcer. Amb David Verdaguer i Mar Ulldemolins sobre l’escenari, el muntatge teatral ressegueix la història d’una parella que es trob un cop l’any en una habitació d’hotel. Durant 25 anys, mantindran aquest contacte com a amants i d’amagat de les seves respectives famílies.

L’espectacle, que s’estrenarà al Teatre Poliorama el 13 de novembre, oferirà dues sessions de preestrena a Rubí: el dissabte a les 21 hores i el diumenge a les 18 hores. El preu de l’espectacle és de 18 euros.

Una comèdia dramàtica
‘Un cop l’any’ és un espectacle de Minoria Absoluta i pretén fer riure i plorar a l’espectador amb una història senzilla i directa. Una comèdia dramàtica que també s’engloba en un context determinat. S’inicia en els difícils i esperançadors anys de la transició, amb la mort del dictador Francisco Franco, i finalitza l’any 2000. Entremig, 25 anys d’història que es poden observar, no només en el vestuari, sinó també en els personatges, que van evolucionant amb el pas del temps. És especialment rellevant la progressió del personatge femení, que passa de ser una mestressa de casa a desenvolupar una carrera professional, de la mateixa manera que ho van fer moltes dones de la seva generació.

El guió de l’obra, adaptat per Héctor Claramunt, es basa en un espectacle estrenat a Broadway durant els anys 70 i inclou, entre les 6 escenes de l’obra, muntatges audiovisuals per tal de situar l’espectador en el context històric determinat.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 31 d’octubre a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.

Deixa un comentari