La Societat de Blues de Rubí organitza un concert de Joan Vinyals Band

Imagen noticia
Sis alevins del Club Natació Rubí neden al Sant Andreu Swimming Meeting
5 de enero de 2018
Imagen noticia
Rosa Benito, Rosario Mohedano i Juan Manuel Vera porten la cobla a Rubí
9 de enero de 2018

La Societat de Blues de Rubí organitza un concert de Joan Vinyals Band

Imagen noticia

La Societat de Blues de Rubí ha organitzat un concert de Joan Vinyals Band, formació liderada pel prestigiós guitarrista Joan Vinyals (veu i guitarra), i que es completa amb Ignasi Zamora (baix elèctric i veus) i Pere Foved (bateria).

En aquest nou treball, dotze anys després de l’àlbum ‘Vil·la Blauet’, Vinyals descriu una altra etapa personal, en un recull de deu temes que condueixen a una evolució cap a un present ple d’il·lusió i força, però conscient que res no és igual.

De fet, aquest és el títol del nou disc, ‘Res no és igual’, i del tema que Vinyals ha dedicat al seu gran amic, Enric Parés, el Nota, com a homenatge al bateria desaparegut.

En el nou CD, Vinyals torna a oferir l’estil de la seva guitarra, tan personalment eclèctic, nodrit de blues, rock, reggae i jazz, i amb un toc mediterrani més acusat.

Vinyals, llicenciat per la ESMUC en Grau Superior de Jazz i professor de guitarra en el Taller de Músics de Barcelona durant més de 20 anys, ha treballat amb formacions pròpies, però també ha gravat i acompanyat artistes com The Driffters, Yoko Ono, Luz Casal, Los Rebeldes o Companyia Elèctrica Dharma, entre molts altres. Actualment, a més de liderar el seu grup, és el guitarrista i director musical de Juan Perro (Santiago Auserón).

El concert, que és gratuït, tindrà lloc aquest dissabte 13 de gener a les 20 hores a la plaça Anselm Clavé.