La T-Mobilitat ja es pot fer servir a Rubí Bus i les línies interurbanes de Terrassa

gegants club
El Club Amics de Rubí participa en una trobada a Caldes de Montbui
11 de octubre de 2022
veinti
L’àrbitre del partit entre el Veinti i el Can Parellada suspèn el partit per amenaces
11 de octubre de 2022

La T-Mobilitat ja es pot fer servir a Rubí Bus i les línies interurbanes de Terrassa

El bus urbà de Rubí ha incorporat aquesta setmana la validació amb la T-Mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona. També s’ha incorporat a aquest sistema les línies interurbanes que operen a l’entorn de Terrassa, com per exemple el bus interurbà que va de Rubí fins a Terrassa i l’Hospital de Terrassa.

Com adquirir la T-Mobilitat?

La T-Mobilitat és una targeta intel·ligent de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) que substitueix les antigues targetes de cartró, que encara es poden continuar fent servir. La nova targeta es pot comprar a les màquines d’autoservei dels operadors TMB, Ferrocarrils, Rodalies i TRAM; a través de la T-Mobilitat, TMB App i FGC T-Mobilitat; i als punts d’atenció T-Mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic. La targeta pròpia del bus urbà de Rubí continua sent l’abonament amb el mateix suport de sempre i no es veurà afectada per aquest canvi. 

Els usuaris d’altres línies de transport ja poden fer servir la T-Mobilitat en comptes del títol de cartró

Els títols de transport adquirits a través de la targeta intel·ligent gaudeixen de les mateixes bonificacions que la resta de títols. Els títols de totes les zones de la T-usual, T-casual i T-jove es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre del 2022 i seran vàlids fins al 15 de gener. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *