La Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí comença a caminar

Imagen noticia
VR acusa el govern de no concretar les partides del pressupost del 2018
28 de noviembre de 2017
Imagen noticia
Tallers, botifarrada i concerts, propostes de la jornada solidària de L’Estatut amb La Marató
30 de noviembre de 2017

La Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí comença a caminar

Imagen noticia

L\’Ajuntament ha posat en marxa la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR), una iniciativa pionera a Catalunya que vol millorar la competitivitat del teixit empresarial de la ciutat mitjançant la concertació, la governança i el treball conjunt amb les organitzacions que tenen un alt impacte a la ciutat.

El nou òrgan té com a finalitat treballar les actuacions prioritàries per desplegar el Pla Director de Polígons d\’Activitat Econòmica, eix de l\’estratègia de l\’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, repensant el model de ciutat i incidint en aspectes vinculats a la planificació del territori, les necessitats de les empreses i la generació de coneixement.

L\’acte va reunir 27 agents, entre els quals es troben la Universitat Politècnica de Catalunya (UPS), Eurecat, Cecot, Diputació de Barcelona, empreses tractores del territori representades per DSV, Campos Estela i Vakkimsa, el Consell de la Formació Professional de Rubí, els Sindicats UGT i CCOO, col·legis professionals i diferents àrees de l\’Ajuntament de Rubí.

Durant la primera sessió grupal, que va tenir lloc dimarts a Can Serra, es va portar a terme un anàlisi final de les prioritats de Rubí per als propers anys per a la millora de la competitivitat industrial i per crear una ciutat més sostenible i orientada a les necessitats de les persones.

Entre altres aspectes, les organitzacions implicades han destacat la importància de la millora de la mobilitat, la planificació urbanística, l\’adaptació de la formació a les necessitats de les empreses i la facilitació a l\’accés de les persones a un lloc de treball, la incorporació de projectes que reforcin el potencial de la comarca i posar en valor els atributs que defineixen a la ciutat de Rubí.

En els propers mesos la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí, constituirà les taules de treball específiques amb objectius concrets i assolibles.