La Torre Bassas reprèn les activitats dirigides als joves

Imagen noticia
Rubí celebrarà l’Any Pàniker en record de l’activista social i feminista
1 de octubre de 2020
Imagen noticia
Ràdio Rubí arrenca una nova temporada amb l’estrena d’una pàgina web
5 de octubre de 2020

La Torre Bassas reprèn les activitats dirigides als joves

Imagen noticia

L’Espai Jove Torre Bassas reprèn aquesta tardor les propostes formatives, d’oci i assessorament dirigides a les persones joves d’entre 12 i 29 anys. La programació es desenvoluparà entre els mesos d’octubre i desembre i està subjecta a l’evolució epidemiològica de la covid-19. L’assistència a qualsevol activitat requerirà reserva prèvia i una declaració autoresponsable signada.

Un dels canvis introduïts és que les assessories en termes de formació, treball, habitatge, oci i salut es podran dur a terme telefònicament, per correu electrònic, per videotrucada o presencialment. La reserva d’hora per a les assessories cal fer-la a través de [email protected], enviant un missatge de WhatsApp o trucant al mòbil de Rubí Jove (630 766 379). El consultori sexual i de parella oferirà en línia les dues primeres sessions: el dimarts 6 i 20 d’octubre.

Tallers i formació
L’oferta formativa per aquesta tardor inclou un curs de monitor d’activitats de dinamitzador en l’àmbit poliesportiu i un curs d’assistència sanitària immediata. Les inscripcions als cursos s’han de fer telemàticament abans del 7 d’octubre al web de Rubí Jove.

Pel que fa als tallers, els joves poden assistir a les sessions del curs ‘English pitinglish’ els dilluns, ‘Il·lustració i còmic’ els dimarts, futbol freestyle els dimarts, teatre els dimecres, K-pop els dimecres, skate els dimarts i twerk els divendres. Totes les activitats són gratuïtes.