La tradicional recepció d’entitats, el preludi de la Festa Major

gegants
Els geganters del Club Amics participen en la XXX Trobada de Nanos i Gegants de Vinaròs
27 de junio de 2022
pregoners
El pregó dels capgrossos del CN Rubí dona el tret de sortida a la Festa Major
29 de junio de 2022

La tradicional recepció d’entitats, el preludi de la Festa Major

Marta Cabrera

Representants d’entitats i associacions locals s’han reunit aquest dilluns al vespre als jardins de l’Ateneu per participar en la tradicional recepció d’entitats, una activitat que sempre se celebra just abans de començar la Festa Major de Sant Pere. 

Com és habitual, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha fet el seu discurs d’agraïment a la tasca que fan les entitats a la ciutat durant tot l’any i especialment per la Festa Major. L’acte també ha servit per homenatjar els 50 anys de l’Associació de Veïns del Pinar i de l’Esplai L’Eixam. La presidenta de l’entitat veïnal, M. José Munuera, ha reivindicat el Pinar com un “barri lluitador” i ha desitjat que pugui seguir així durant 50 anys més. Per la seva banda, des de l’Eixam han defensat la seva tasca d’educació en el lleure i el seu compromís per millorar la vida dels infants. 

També s’ha lliurat una placa commemorativa pel 25è aniversari de les entitats Amics dels Automòbils Antics, Club Patinatge Artístic de Rubí, Activitat Social Rubinenca, AFA Institut La Serreta i l’Associació de Veïns de la Zona Mercat. El representant d’aquesta darrera entitat, David González, ha aprofitat el lliurament del guardó per demanar al consistori “més suport” i que “compleixi les seves promeses”. Segons ha explicat, l’entitat fa 3 anys que està esperant per tenir un local social. 

L’acte ha acabat amb un petit aperitiu i totes les entitats han pogut recollir una planta aromàtica de Font del Ferro, obsequi de l’Ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES