El pregó dels capgrossos del CN Rubí dona el tret de sortida a la Festa Major

La tradicional recepció d’entitats, el preludi de la Festa Major
28 de junio de 2022
Gran ambient a la festa LGTBI i molt de públic al concert de Carlos Núñez
29 de junio de 2022

El pregó dels capgrossos del CN Rubí dona el tret de sortida a la Festa Major

Marta Cabrera

Des del balcó de l’Ajuntament, els capgrossos del CN Rubí han estat els grans protagonistes del pregó de la Festa Major. Montserrat Jiménez i Joan Manel Sampons, acompanyats per l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i la resta de regidors, han llegit el tradicional pregó. Els dos capgrossos han explicat amb rimes la història del club, que enguany fa 50 anys, els seus valors i els seus èxits esportius. I han continuat felicitant-se pel fet que la Festa Major pugui comptar de nou amb les activitats tradicionals, com les Gitanes, el correfoc, el ball de gegants o els diferents concerts musicals. 

Abans, l’acladessa, en el seu discurs, ja havia desitjat bona Festa Major a tothom i havia tornar a agrair el paper de les entitats: “Són tantes les ganes i la il·lusió que estan posant en cadascuna de les seves activitats que només queda felicitar-los i agrair-los enormement la seva feina. Gràcies de tot cor”.

Després de la lectura del pregó, els Castellers de Rubí van fer un pilar fins al balcó de l’Ajuntament i els pregoners van baixar la plaça a lliurar la toia a la geganta Paula, que la lluirà durant tota la Festa Major i la resta de l’any. Per acabar, els gegants Roc i Paula van oferir el tradicional Ball de Gegants. 

Seguici

Abans de pregó, les diverses entitats de la cultura popular i tradicional de Rubí van participar en el seguici de Festa Major, que va anar des de la plaça de l’Antiga Estació fins a la plaça de Pere Aguilera. En cercavila per la ciutat, les diferents entitats van oferir una mostra de les seves activitats i a l’entrada a la plaça cadascuna d’elles va fer una actuació. La més aplaudida, sens dubte, va ser la de l’escola de l’Esbart Dansaire, que va entrar amb els més menuts ballant les Gitanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES