La UME està desinfectant la majoria de residències de la ciutat, que estan en una situació límit

Imagen noticia
L’Ajuntament prepara un fons per comerços, autònoms i pimes de 250.000 euros
1 de abril de 2020
Imagen noticia
Rubí d’Arrel ofereix audiovisuals educatius sobre medi ambient, entorn rural i patrimoni
3 de abril de 2020

La UME està desinfectant la majoria de residències de la ciutat, que estan en una situació límit

Imagen noticia

La Unitat Militar d’Emergències (UME) està treballant en aquests moments per desinfectar les residències de gent gran de Rubí. De fet, segons ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martinez, durant el dia d’avui està previst que netegin totes les residències, a excepció d’Amanecer, on ahir una empresa de neteja ja va fer la desinfecció per encàrrec de l’Ajuntament. «Les residències han estat molt soles durant aquests dies i necessiten una desinfecció per continuar de la millor forma», ha explicat la màxima responsable municipal, que també ha informat que la seva voluntat era que l’exèrcit també desinfectés els CAP: «Ens han dit que ells ja tenen els seus mecanismes, però es desinfectaran els accessos». També ha dit que es desinfectarà el Mercat.

A Rubí, estan treballant una cinquantena d’efectius militars a petició de l’alcaldessa, que fa dies que va anunciar aquesta petició a les xarxes socials. «La desinfecció que pot fer l’UME no té comparació amb la que podria fer la nostra brigada o els equips de neteja, perquè no tenen equips especialitzats», ha afegit.

El pavelló de La Llana, a punt
D’altra banda, Martínez també ha informat que s’ha preparat el pavelló de La Llana per si durant els propers dies hagués d’acollir alguna mena d’activitat. Fa uns dies, l’Ajuntament ja va demanar un centre d’emergències precisament en aquest recinte esportiu: «De moment ens han dit que no cal i que la situació està controlada en els hospitals». Segons va informar Salut també fa uns dies, s’està habilitant la pista coberta d’atletisme a Sabadell per fer-la servir com a hospital provisional de suport a l’Hospital Taulí.