La Zona del Mercat i la Plana del Castell celebren la festa major del barri

mossos gent gran
El Consell de la Gent Gran fa trobades amb els Mossos per prevenir fets delictius
15 de junio de 2022
punts de llibre
Leonard André, Júlia Fernández, Ainhoa López i Isabel Hooper guanyen el Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca
17 de junio de 2022

La Zona del Mercat i la Plana del Castell celebren la festa major del barri

L’Associació de Veïns de la Zona del Mercat organitza aquest cap de setmana la seva festa major del barri, que arrencarà el divendres a la plaça Nova del Mercat amb l’inici de festa i una batucada a les 17.30 h. A les 18 h està prevista una cercavila amb els Castellers, els grups de hip hop i zona dance, l’Esbart Dansaire, Batunice i Oklahoma Dance. Posteriorment, actuaran Almakane i Paco Aguilera.

El dissabte tornarà la festa amb exhibicions esportives i d’arts marcials a partir de les 18 h. Posteriorment, hi haurà una masterclass de salsa i a la nit una revetlla a càrrec de Raul Pulido i una revetlla amb la veu de Mary Garona & Mueve-T.

L’últim dia de la festa arrencarà a les 10 h amb una xocolatada i a les 12.15 h tindrà lloc la festa de l’escuma. Més tard, està previst un vermut musical i una paella popular. Per aconseguir els tiquets cal posar-se en contacte amb el telèfon 644872565 o amb el bar de l’Associació de Veïns durant la festa. 

A les 18.30 h estan previstes més actuacions musicals, que aniran a càrrec dels grups de ball d’Alcalá de la Real i CC, Jose & Arte & Son, joves promeses i els concerts de Mary Garona i Jere.

Tenis taula, sopar popular i música a la Plana del Castell

Els veïns de la Plana del Castell celebren el 18 de juny la seva festa del barri a la plaça Marquès de Barberà. L’Associació de Veïns de la Plana del Castell ha organitzat com a novetat aquest any un torneig de tenis taula. Per inscriure’s al torneig cal enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected] o bé enviar un missatge al WhatsApp del telèfon 625606453.

Pel que fa als actes més tradicionals, a les 20.30 h està previst el sopar popular, on cadascú s’emportarà el seu àpat i la seva beguda, i a les 22 h una actuació musical participativa.

De cara al dia de Sant Joan, l’entitat organitzarà la tradicional ballada de sardanes i la xocolatada, com és habitual.