Leonard André, Júlia Fernández, Ainhoa López i Isabel Hooper guanyen el Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca

jere
La Zona del Mercat i la Plana del Castell celebren la festa major del barri
17 de junio de 2022
carlos núñez
Cali y el Dandee i Carlos Núñez, nous noms anunciats del festival RRandom
17 de junio de 2022

Leonard André, Júlia Fernández, Ainhoa López i Isabel Hooper guanyen el Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca

La Biblioteca ha donat conèixer els guanyadors del 28è Concurs de Punts de Llibre, adreçat a infants i joves de 5 a 16 anys. Enguany, la iniciativa commemorava el 60è aniversari de la Fundació Museu Vallhonrat. El concurs ha registrat la participació de 539 punts corresponents a diferents categories d’edat: de 5 a 7 anys (categoria A), de 8 a 9 anys (categoria B), de 10 a 13 anys (categoria C) i de 14 a 16 anys (categoria D).

Al grup dels més petits, el guanyador ha estat Leonard André, de l’Escola Ribas, mentre que els finalistes han estat Eric Escandell, Vega Molina, Marta Romero, Azahara Maya, Obima Sanogo, Ailin Gavilánez i Martina Luque.

La guanyadora de la categoria B ha estat Júlia Fernández, d’edRa. Els infants finalistes ha estat Carmen Hernández, Max Batllori, Clara Catejo, Aleix Iglesias, Arlet Puig, Yerai Rodríguez, Leia Gasulla i Ihan Motato.

Ainhoa López (Escola Montserrat) és l’autora del punt guanyador de la categoria C. Els treballs finalistes en aquest grup han estat els d’Ezequiel Alejandro, Daniela Palenzuela, Gènesis Sarmiento, Inés Alcaraz, Eric Salinas, Naila Bourrouhou, Aitana Vivancos, Chloe Saray Naranjo i Sara Cortés.

A la categoria D, s’ha atorgat un primer premi a Isabel Hooper, d’edRa, i un accèssit a Mila Molist Canadell.

Tots els punts presentats estaran exposats del 20 de juny al 18 de setembre a la Biblioteca. A més, els guanyadors s’han imprès per repartir-los durant tot l’any a les persones usuàries de la Biblioteca.