L’acte institucional de la Diada de Catalunya recupera les activitats de les entitats

renfe
No circula cap tren de Renfe a Catalunya per una avaria en el sistema de telecomunicacions
9 de septiembre de 2022
diada
Rubí celebra la Diada de Catalunya amb un acte ple de cultura tradicional i sense parlaments
12 de septiembre de 2022

L’acte institucional de la Diada de Catalunya recupera les activitats de les entitats

Redacció

L’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, que se celebrarà diumenge 11 de setembre, recuperarà les activitats de les entitats i començarà més d’hora. 

Després de dos anys amb alguns canvis en la programació per culpa de la pandèmia, la Diada d’enguany recupera  el gruix de les activitats de caràcter cultural que organitzen algunes entitats de la ciutat.

L’activitat arrencarà a les 9.30 h a la plaça Onze de Setembre, punt habitual de la celebració, amb la salutació de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, als representants dels cossos de seguretat, amb l’acompanyament musical de la cobla La Principal del Llobregat, que posarà música a tot l’acte. 

Tot seguit, es farà la tradicional ofrena floral institucional a l’escultura Dempeus, de l’artista Pepa de Haro. Com sempre, hi haurà l’actuació de l’Esbart Dansaire, amb el Ball de l’Homenatge, i posteriorment l’Obrador Coral interpretarà el Cant dels Segadors. Més tard serà el torn de les ofrenes florals dels partits polítics, entitats i associacions locals.

Un cop acabi l’ofrena floral, la Societat Coral Unió Rubinenca i l’Obrador Coral interpretaran el Cant de la Senyera i l’Himne de Rubí. Per finalitzar, hi haurà un pilar d’homenatge a càrrec dels Castellers de Rubí.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES