L’Ajuntament adquireix un habitatge d’un banc al barri de Les Torres per destinar-lo al lloguer social

Imagen noticia
Els regidors d’En Comú Rubí lliuraran part del seu sou a dues entitats a través d’un concurs
11 de noviembre de 2020
Imagen noticia
L’Ajuntament aprova una modificació de crèdit de més de 450.000 euros per impulsar diversos projectes
16 de noviembre de 2020

L’Ajuntament adquireix un habitatge d’un banc al barri de Les Torres per destinar-lo al lloguer social

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí, a través de la societat municipal Proursa, ha exercit novament el dret de tanteig i retracte per adquirir un habitatge propietat d’una entitat financera del barri de Les Torres. Ja són quatre els immobles que el consistori ha adquirit a través d’aquest procediment.

Aquests habitatges s’adjudiquen en règim de lloguer social a persones o famílies en situació de vulnerabilitat que formen part de la borsa de lloguer social de l’Ajuntament.

D’altra banda, l’administració local ha rehabilitat i adaptat un habitatge de propietat municipal situat al barri del 25 de Setembre, que havia quedat lliure per la defunció de la seva llogatera. El pis s’ha adjudicat en règim de lloguer social a una família de quatre membres, un dels quals té una gran discapacitat. Les persones estaven a l’espera de disposar d’un habitatge adaptat des del 2015, ja que el pis on residien, propietat d’una entitat financera, no reunir les condicions d’accessibilitat necessàries. L’actuació ha tingut un cost de 24.000 euros i s’ha assumit a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.