L’Ajuntament assumirà el cost de l’arranjament de les zones verdes als Nius

Imagen noticia
L’AUP exigeix que es posin ja en funcionament els col·lectors d’aigua
14 de junio de 2018
Imagen noticia
Nova marxa multitudinària a Rubí reclamant la millora de les pensions
16 de junio de 2018

L’Ajuntament assumirà el cost de l’arranjament de les zones verdes als Nius

Imagen noticia

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, i diversos regidors de l’equip de govern, va presentar al veïnat dels Nius la proposta d’arranjament dels espais verds d’aquesta zona, inclosa al Pla d’inversions. El públic assistent va conèixer els aspectes tècnics del projecte d’inversió, així com la decisió del consistori d’assumir el cost íntegre dels treballs després que hi hagues hagut algunes queixes.

La proposta reordena i repara diferents àmbits d’enjardinament i accessos per a vianants que travessen i rodegen aquest sector de la ciutat: escales entre els carrers Biscaia i Zamora; zona d’estada i jocs; accessos al turó; escales entre els carrers Guipúscoa i Palència; camí envoltant a l’extrem est, carreró adjacent al carrer Palència i petita rotonda entre els carrers Zamora i Biscaia.

El projecte incorpora elements per millorar tant la relació amb l’entorn com la circulació dels vianants. En tres dels àmbits es proposa actuar directament sobre la calçada, millorant la distribució i l’accessibilitat dels passos de vianants.

L’alcaldessa ha explicat que «per fi els veïns i veïnes dels Nius veuran realitzades de manera correcta aquestes obres, que patien deficiències destacades des que es van executar fa anys». Martínez també ha traslladat als assistents que els veïns no hauran de sufragar el cost d’aquest projecte «perquè no seria just repercutir-lo als veïns i veïnes».

El projecte es va aprovar en el darrer Ple municipal i Veïns per Rubí va presentar al·legacions per tal que els veïns no haguessin de fer-se càrrec de cap despesa per l\’arranjament dels espais verds.