L’Ajuntament compra 59 taules i 130 connexions a Internet perquè tots els infants puguin seguir el curs escolar

Imagen noticia
El Consell Local per la República impulsa una campanya d’objecció fiscal contra la monarquia
11 de mayo de 2020
Imagen noticia
Sr. Chen i Diego Diec enceten un cicle de vermuts musicals al CRAC
13 de mayo de 2020

L’Ajuntament compra 59 taules i 130 connexions a Internet perquè tots els infants puguin seguir el curs escolar

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha adquirit 130 connexions a Internet i 59 tauletes per garantir que tots els infants i joves de la ciutat disposin de les eines necessàries per seguir el curs escolar des de casa. El material es lliurarà als centres educatius, amb els quals s’ha treballat de forma coordinada per detectar l’alumnat que pot patir problemes de connectivitat.

Els escolars beneficiaris podran disposar d’aquestes eines durant dos mesos, després d’aquest període, els dispositius quedaran en propietat dels centres educatius. Es calcula que el material adquirit cobreix totes les necessitats detectades entre alumnat a partir de 3r de Primària.

La compra ha tingut un cost de 17.200 euros i s’ha afrontat amb les aportacions econòmiques rebudes a través de la campanya solidària ‘Gràcies, Rubí’. Segons ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez, l’Ajuntament ha estat «en contacte amb escoles i instituts per saber com es vivia el confinament a casa de cada família i quins problemes podien tenir infants i joves per seguir la seva educació a distància».

El tercer trimestre del curs es va iniciar el 14 d’abril a través de la docència virtual. Es desconeix quan podran retornar els alumnes a les escoles i instituts.