L’escola Maria Montessori guanya el Premi Baldiri Reixac pel seu projecte educatiu

Imagen noticia
El Consell Local per la República impulsa una campanya d’objecció fiscal contra la monarquia
11 de mayo de 2020
Imagen noticia
Sr. Chen i Diego Diec enceten un cicle de vermuts musicals al CRAC
13 de mayo de 2020

L’escola Maria Montessori guanya el Premi Baldiri Reixac pel seu projecte educatiu

Imagen noticia

L’escola Maria Montessori de Rubí és un dels 10 centres catalans guardonats amb el Premi Baldiri Reixac en la categoria d’escola. Es tracta d’un guardó que reconeix els projectes educatius singulars que aporten solucions i respostes als reptes actuals i que situen la cultura, la llengua i la creativitat com a eixos vertebradors.

El premi té una dotació econòmica de 3.000 euros i el centre educatiu també rebrà una placa de reconeixement i una versió digital del premi. A més, dos docents de l’escola podran participar de forma gratuïta en la ‘Formació en pedagogies artístiques 2020’.

L’escola Maria Montessori és una de les escoles rubinenques que forma part del projecte Aliances Magnet, que promou l’aliança d’un centre educatiu amb una institució d’excel·lència. En el cas del Montessori, la vinculació és amb la Fundació CIM de la Universitat Politècnica de Catalunya i desenvolupa projectes relacionats amb la tecnologia i el món digital.

Els premis Baldiri Reixac són una iniciativa de la Fundació Carulla, amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.