L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports

Imagen noticia
Endesa renova la subestació de Rubí per millorar el servei al Vallès i al Baix Llobregat
6 de agosto de 2019
Imagen noticia
L’atur a Rubí creix al juliol en 68 persones, la majoria de les quals treballaven en el sector serveis
8 de agosto de 2019

L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports

Imagen noticia

L’Ajuntament ha assegurat a través d’una nota de premsa que està treballant per trobar solucions viables que garanteixin la continuïtat de l’aparcament del Centre Esportiu Municipal 25 de Setembre – Duet Sports després que l’empresa concessionària d’aquest servei, Par-Mer Aparcamientos y Mercados, hagi anunciat la seva propera liquidació.

Segons el consistori, des que la societat va informar que estava en concurs de creditors, el 2018, diversos serveis municipals han estat estudiant possibles opcions perquè el pàrquing de Duet Sports pogués seguir prestant el servei de places de lloguer i de rotació. Després de diverses converses amb l’empresa i l’entitat bancària implicada, aquest mes de juliol es va decidir resoldre la concessió i iniciar el procés per a una nova licitació per a la gestió de l’aparcament.

El passat 2 d’agost, però, Par-Mer Aparcamientos y Mercados va notificar per sorpresa que ja havia sol·licitat al Jutjat Mercantil de Barcelona l’obertura de la fase de liquidació del concurs i, per tant, el seu pròxim tancament. D’aquesta manera, el cessament de l’explotació del pàrquing de Duet Sports ha quedat fixat per al 30 de setembre de 2019.

Par-Mer Aparcamientos y Mercados té una concessió de 50 anys, vigent des de 2006, per a la gestió de l’aparcament del CEM 25 de Setembre. El pàrquing, que funciona les 24 hores, compta amb un total de 195 places i 22 trasters distribuïts en dues plantes. Actualment, 92 places estan llogades al veïnat mentre que la resta es destinen a rotació, principalment a les persones usuàries del centre esportiu. Pel que fa als trasters, tots estan llogats en aquests moments. L’empresa concessionària ja ha comunicat als seus ocupants que han de desallotjar els seus aparcaments i trasters abans del 27 de setembre.

El regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Rafael Güeto, ha assenyalat que «els serveis tècnics estan buscant solucions a aquesta situació i confiem que puguem trobar una sortida satisfactòria per a tota la ciutadania afectada. Evidentment, aquesta instal·lació és un element important dins el mapa d’aparcament de la ciutat i la nostra voluntat és que no quedi inoperativa».