L’Ajuntament es compromet a elaborar un pla de manteniment a l’Escola Schola

Imagen noticia
Recullen més de 200 signatures per reclamar la instal·lació d’un semàfor entre Castellnou i Terrassa
10 de marzo de 2020
Imagen noticia
Els CAP de la ciutat fan una crida a la calma davant l’alarma ciutadana
12 de marzo de 2020

L’Ajuntament es compromet a elaborar un pla de manteniment a l’Escola Schola

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí s’ha compromès a elaborar un pla de manteniment immediat per millorar les instal·lacions de l’Escola Schola, en el marc de la darrera reunió del Consell Escolar del centre educatiu. El consistori, la direcció i l’AMPA de l’escola han acordat crear una comissió mixta per fer el seguiment de les accions de conservació que executarà l’administració local.

L’escola ha inventariat les actuacions de manteniment necessàries per garantir el bon funcionament del centre i ja les ha traslladat a l’Ajuntament per tal que estableixi un pla de treball i les programi. Entre les accions plantejades hi ha tasques de pintura general de l’edifici, el canvi de cisternes antigues, la substitució de finestres de fusta i la reparació de goteres, entre altres.

Paral·lelament, el govern local seguirà reclamant a la Generalitat a la Generalitat que duguin a terme les inversions previstes a la Schola. El febrer del 2019, l’executiu local va presentar un avantprojecte de modernització del centre escolar que mira de donar resposta a problemàtiques de ventilació, llum, humitats, evacuació, superfície i accessibilitat. Aquest avantprojecte ascendeix a més d’1,5 milions d’euros i es planteja en diferents fases i en quatre opcions d’actuació i modernització. A la sessió plenària celebrada el 2 de maig, la Junta de Portaveus de l’Ajuntament va adoptar el compromís de modernitzar i millorar l’edifici de l’Escola Schola. Tots els grups van acordar instar la Generalitat a comprometre’s amb la millora de l’equipament.

El regidor d’Infància i Educació, Víctor García, ha reconegut que la Schola necessita actuacions de millora, que la comunitat educativa fa temps que reclama. «Ara posem fil a l’agulla a aquestes demandes i, en les properes setmanes, durem a terme aquelles actuacions de manteniment que són de la nostra competència», ha assegurat García, qui ha afegit que a la vegada «continuarem insistint a la Generalitat de Catalunya perquè executi les obres d’inversió a les quals es va comprometre».