Recullen més de 200 signatures per reclamar la instal·lació d’un semàfor entre Castellnou i Terrassa

Imagen noticia
L’Ajuntament dona deu dies més a TMA per presentar l’estudi d’impacte ambiental de l’abocador
9 de marzo de 2020
Imagen noticia
L’AUP considera desproporcionats els viatges institucionals del govern
11 de marzo de 2020

Recullen més de 200 signatures per reclamar la instal·lació d’un semàfor entre Castellnou i Terrassa

Imagen noticia

Un veí de Castellnou ha liderat una recollida de signatures per demanar a l’Ajuntament de Rubí la instal·lació d’un semàfor a la C-243c, la via comarcal que separa la part més perifèrica de Castellnou, també coneguda com Les Martines, del barri terrassenc de Vista Alegre.

Aquesta carretera, que suporta un gran trànsit de vehicles, no té cap semàfor ni pas de vianant per poder travessar la carretera amb seguretat.

Julio Fernández, el veí que ha engegat la recollida de signatures, considera que la ubicació d’un semàfor en aquest tram, a més de millorar la seguretat de la zona, contribuiria a millorar les relacions veïnals entre els dos barris i, per extensió, entre les dues ciutats. En total, Fernández ha recollit prop de 250 signatures, que ja ha dipositat a l’Ajuntament de Rubí.

A més, aquest veí rubinenc també proposa que es reconegui amb unes plaques instal·lades al mateix semàfor els dos alcaldes de les dues ciutats.

Tot i això, la titularitat de la via C-243c, també coneguda com la carretera que va de Terrassa a Martorell, és de la Generalitat de Catalunya, que és qui hauria de donar l’autorització per col·locar un semàfor.