L’Ajuntament impulsa una campanya promocional per reivindicar el color

Imagen noticia
Focs artificials, gegants, missa i música per celebrar la festa de Sant Pere en petit format
22 de junio de 2020
Imagen noticia
Toni Cruanyes presentarà ‘Un dels nostres’ aquest divendres a la carpa d’El Racó del Llibre
25 de junio de 2020

L’Ajuntament impulsa una campanya promocional per reivindicar el color

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat una campanya promocional que té el color com a principal protagonista. Sota el nom ‘Color’ la iniciativa pretén impulsar accions en l’espai públic per transformar la ciutat.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, en una roda de premsa, la idea sorgeix del propi nom de la ciutat: «Hi ha només unes 20 ciutats al món que tenen nom de color i, en el nostre cas, el color va més enllà del sentit visual i també es refereix a la nostra diversitat i pluralitat». La iniciativa compta amb la participació de l’escola municipal d’art i disseny edRa.

La primera de les accions ha estat el mural de la plaça de la Constitució, inspirat en el conte de la Caputxeta Vermella i que ha pintat l’artista rubinenc Urih, de l’entiat Petados Crew. «Per un artista urbà, poder pintar aquesta paret és una meravella», ha explicat el grafiter local.

Per l’alcaldessa, «omplir els carrers de colors justament ara, després de tres mesos de confinament, també és tornar a la vida als carrers per rebre de nou els veïns i veïnes».

La propera acció prevista és la creació d’un tapís de colors a la plaça de Pere Esmendia, però de cara al futur es preveu fer diverses accions com un monument al color, el festival Full Colors, la recuperació del Mixing Colors, el projecte Murs Lliures, ajudes per millorar les façanes amb colors o un Congrés de Colors, entre altres.