L’Ajuntament impulsa una nova campanya de vals per les rebaixes

Imagen noticia
El Femení del Cent Patins desafia la neu a Valladolid i s’endú la victòria
11 de enero de 2021
Imagen noticia
Rubí Acull entrega 300 euros a les víctimes de l’incendi de la nau de Badalona
13 de enero de 2021

L’Ajuntament impulsa una nova campanya de vals per les rebaixes

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí amplia la proposta de vals descompte ‘Rubí s’ho val’ per promoure el consum al comerç de la ciutat i garantir la injecció de 200.000 euros més al comerç de proximitat. L’ampliació es fa coincidir amb la temporada de rebaixes i s’ha materialitzat amb la modificació del conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Terrassa, que s’ha dotat amb 100.000 euros més.

Com fins ara, els vals es podran adquirir a través de la plataforma telemàtica ‘Rubí ho val’. S’emetran 10.000 vals per valor 10 euros i 20.000 vals per valor 5 euros. Cada val descompte es finança al 50 % entre el consumidor i el consistori. Així, un val de 10 euros, costarà 5 euros al consumidor que el podrà gastar a les botigues adherides a la proposta. D’aquesta manera, el comerç obté un compra per valor de 10 euros i el ciutadà un descompte de 5 euros. Durant la campanya de Nadal, la ciutadania va esgotar tots els vals descompte disponibles.

A partir de l’11 de gener, la ciutadania podrà adquirir els vals de compra i bescanviar-los als establiments adherits fins al 7 de març. Els establiments comercials que ja es van sumar a la proposta no caldrà que renovin la seva adhesió, el tràmit encara és vàlid. Els comerços que s’hi vulguin afegir ara ho podran fer a través de la plataforma.