L’Ajuntament organitza activitats per millorar la convivència al barri del Pinar

Imagen noticia
Sierra, número 5 de C’s: “Tenim un projecte per solucionar els problemes dels ciutadans”
16 de noviembre de 2017
Imagen noticia
La Sala acull el festival VOC Premis i Mostra d’Audiovisual en català
20 de noviembre de 2017

L’Ajuntament organitza activitats per millorar la convivència al barri del Pinar

Imagen noticia

El barri del Pinar acollirà aquest diumenge una nova activitat dins del projecte Rubí Espais Interculturals, impulsat per l’Ajuntament de Rubí per promoure l’educació i l’adquisició de valors com la tolerància, la diversitat intercultural, el civisme, el respecte i la convivència.

L’activitat arrencarà a les 12 hores a la plaça situada davant del Centre Cívic El Pinar-La Cruïlla i consistirà en un concert a càrrec de dos integrants de l’Orquestra Àrab de Barcelona. Aquesta entitat està formada per músics del Marroc i de Catalunya i està reconeguda com un símbol d’integració i civisme.

Després de l’actuació musical, hi haurà exhibicions de batuka i capoeira, a càrrec del professorat que imparteix tallers per a infants al barri. També actuaran les entitats Grupo Capoeira Brasil de Terrassa i la formació Bahía Sound, que oferirà una batukada. La jornada es completarà amb un petit vermut per a les persones assistents.

També en el marc d’aquest projecte intercultural, el centre cívic del barri té previst acollir el 17 de desembre un taller de cuina intergerenacional.

Rubí Espais Interculturals és un projecte que es desenvolupa al Pinar, a Les Torres, a Ca n’Oriol i al 25 de Setembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *